| AnnonomusAnonimusAnonimus2013 a întrebat:

In dimineata asta m-am trezit cu un cos si am incercat sa il storc cand am vz era umbla si tare dc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| oOoKimikochanOoO a răspuns:

Nu il mai stoarce! S-ar putea sa iti creezi rana sau sa se infecteze si va fi inestetic! Incearca sa te dai cu Tetraciclina crema! Iti usuca cosurile foarte repede si dispar (sa nu crezi ca dispar asa peste noapte).Eu am incercat si a mers de minune! Se gaseste la farmacii si nu costa nici prea mult(mi se pare ca era in jur de 7-10 lei, nu mai stiu sigur).Dar tine minte:trebuie sa te dai NUMAI PE COSURI! Pentru ca daca te dai pe toata fata se obisnuieste tenul cu crema si nu mai are nici un efect! Poti sa mai intrebi si farmacistele despre cum se foloseste! Succes si sper ca te-am ajutat! Pwp!:*

4 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Așa și l-ai stors sau nu? Eu zic să îl lași așa să nu îl mai atingi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fara suparare dar este foarte rau pentru fata ta sa scurgi cosurile apoi ramin semne eu am deja 2 semne asa ca eu spun din experienta bafta happy

| nicoalusoby a răspuns:

Acum daca l-ai stors incearca sa scoti toata mizeria de acolo pentru ca de aceea s-a umflat. Pentru ca sa nu mai ai probleme cu cosurile spalate in fiecare dimineata cu ceai de musatel.

| AnnonomusAnonimusAnonimus2013 explică:

Dar nu l`am mai stors pentru ca este foarte umblat si rosu este din apropierea ochiului drept pana langa nas umflat si doare foarte rau cand il ating? Cum pot sa scap de el?