| Cristina505 a întrebat:

In fiecare dimineata, cand ma trezesc, imi miroase camera..nasol..de la respiratia mea cred.Seara ma spal pe dinti dar cred ca mirosul acela vine din inauntrul meu. Fac si sport in fiecare zi..etc.Oare de la ce poate fii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| AlinaaAli a răspuns:

Buna,
De obicei in camera e un miros mai ciudat dimineata din cauza ca nu se aeriseste noaptea, nu cred ca acel miros iese neaparat din tine.
Poate ai observat ca in aproape toate camerele care sunt inchise toata noaptea, dimineata nu e tocmai un miros placut si trebuie deschis geamul.

| ÎngerCretin a răspuns:

Tragi partzuri pe ascuns. laughing

| JohnnyBi a răspuns (pentru ÎngerCretin):

Trololol laughing ce urat laughing))))

| eulliric99 a răspuns:

Aeriseste seara inainte de culcare si dimineata! Cumpara si pune in camera un spray gen care actioneaza singur la 30 min.

| Cristina505 explică:

Dar in camera iubitei mele nu miroase asa dimineata straight face Si am observat ca de obicei la baieti miroase asa, sunt unul dintre ei..deci?