Scoti din poseta oglinda si ii pui in fata, zambind larg.
Va avea un efect de neuitat!
Astea doua nu sunt motive legitime de a te enerva. Iar enervatul asta iti face tie rau. Ce s-a intamplat e ca ai ajuns sa simti o satisfactie perversa din indingnare, si asta e foarte periculos pentru sanatatea ta fizica, si face rau celor din jur.
Dacă nu mă înșel, Eleanor Roosevelt a spus că "Nimeni nu te poate face să te simți inferior fără acordul tău".
Dacă cineva te tratează cu superioritate și singura ta reacție este să te enervezi, asta înseamnă că-i permiți să te trateze cu superioritate. Dacă în loc să te enervezi i-ai arăta că nu are niciun motiv să se simtă superior, îți garantez că va înceta să o mai facă.
Buna!
Cheia e tot la tine. Controlul si calmul tot din tine pleacă la fel ca celelalte stări. Motivația lipsește. Ca sa te enervezi, e nevoie de un motiv. La fel si pentru calm.
Oamenii ne fac sa ne simțim inferiori lor pentru ca ei ne vad superiori lor de fapt. Cel mai important e sa stii cine esti tu. Mai bine ca tine, nu te cunoaște nimeni. Trebuie sa mergi pe ideea ca oamenii mereu vor specula. Sunt ferm convins ca ai înțeles ce vreau sa spun.
Eu merg pe varainat" atunci cand avem atasamente suferim.Suferim pentru ca ceilanti nu se comportă asa cum ne.am fi asteptat "
N-ai aflat de înlocuirea monezilor acordate pe TPU cu pastile?
La 30 de pastile virtuale primești un flacon de pastile placebo cu efect calmant.
Poti incerca sa inspiri timp de 7 sau 8 secunde si apoi sa expiri timp de 7 sau 8 secunde, te ajuta la calmare.