| uply a întrebat:

In iulie mi-am facut analizele si mi-a dat glicemia 90. Mi-am mai facut analizele peste 3 luni,in Octombrie, si mi-a dat 95. A crescut cu mult? Multumesc! Promit sadau funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| rippE a răspuns:

Analizele de sange se fac de la 6 luni in sus. De ex: ai facut in Ianuarie faci doar prin Iulie, August.

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este absolut normala de ambele dati.

| AllinaDaniella a răspuns:

Buna. Nu, stai linistita. Esti in limitele normale.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Valoarea glicemiei scade si creste cu cateva procente pe parcursul unei zile. este total eronat sa compari valoarea de acum cu cea de acum trei luni.

Singurul lucru care te intereseaza este daca este sub limita maxima care e de 1.1 - 1.15.

| giony54 a răspuns:

Esti in parametri nu a crescut mult, dar sa nu exagerezi cu dulciurile sau fast-food.

| Olivia75 a răspuns:

Nu trebuie sa iti faci griji pentru ca nu a crescut cu mult.Iti spun din prpria experienta pentru ca am diabet.sad Maxima trebuie sa fie 1.1 big grin