| sheishappy a întrebat:

In jur de cate kg voi scapa daca m-am apucat de jogging, dimineata si seara cate500-600m iar pe parcursul zilei beau mai multa apa decat de obicei si mananc mai putin? sunt fata am 15 ani, 1, 63m si in jur de 60 kg. Ma puteti ajuta si cu o solutie pentru a slabi cat mai mult in timp cat mai scurt? big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

500m inseamna nimic, nici nu apuca organismul sa se incalzeasca dapai sa consume din grasimi.

Renunta in primul rand la tot ce inseamna manacare nesanatoasa si plina de calorii.

| sheishappy explică (pentru suntserios):

500 asa de inceput, dar am sa ma apuc din ce in ce mai serios. Multumesc!

| Android1 a răspuns:

Eu zic ca trebuie sa acorzi 30-60min dimineata si seara, dar trebuie sa faci un efort mult mai mare adica :sa alergi constant dar repede, sa faci exerciti multe cu pauze mici intre ele.

| AnonimuFrumos a răspuns:

Și eu am aceeași problema, crede mă laughing) și eu as vrea răspunsuri.