| CorinaaM a întrebat:

In legatura cu arderea cu apa fiarta : m-am ars cu apa fiarta la mana drepta. Imediat mi-am pus ulei peste, iar apoi am tamponat cu un servetel moale si mi-am pus niste bandaje pe fiecare deget si printre spatiile neacoperite de bandaj am pus crema de galbenele.Acum mi-am dat jos bandajele si la degetul aratator si inelar am 2 basici ceva mai lugi (2-2, 5 cm) Ce pot sa ii pun peste basici? (pentru a nu se imflama, irita, infecta si pentru a nu imi ramnae semne ) pROMIT CA DAU FUNDITA! REPEDE!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LeeHyoWook a răspuns:

Well, hai sa o luam medical, 1.Cumpara de la farmacie Un sprei Care scrie pe el Apa oxigenta, este foarte bun ti-l recomand, 2 si o crema pentru arsuri, 3 apoi aplici apa oxigenata apoi bandajezi cu bandaj degetele cu basici, seara dai jos bandajele si aplici crema pentru arsuri.Si in maxim 1 saptamana /1 saptamana si ceva iti vor trece ( si eu am patit la fel, dar eu m-am ars cu ulei incins ) Sper ca a fost bun sfatul meu. (Fundita daca te-am ajutat) :* (multumesc anticipat)

1 răspuns:
| Pupica a răspuns:

Pana ajungi la farmacie, pune miere pe arsura. daca nu ai miere, foloseste albus de ou. si maine du-te la farmacie!