| Agelina a întrebat:

In legatura cu intrebarea anterioara pusa de mine...Eu vreau sa mi se faca unghiile mari si mai late pentru a`mi face diferite modele pe unghii... Funda pentru cine stie remediu pentru a le face mari si bineinteles mai late!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Kittynika a răspuns:

Sa nu mai iti pui nimic pe unghii fiindca de aia nu le ai mari si late tot ce pui pe ele pana si unghiile false sunt toxice pentru organism nu doar deterioreaza unghiile.

| sefata a răspuns:

Sa iti pui unghii cu gel happy

| deniisa a răspuns:

Buna. Pentru a-ti creste unghiile mai mari si sa nu se mai rupa asa usor foloseste intaritor cu vitamina B3 de la Farmec. Eu il folosesc si atunci am unghiile mult mai rezistente. Pa pa

| Bianca_1392 a răspuns:

Pai cumpara un lac intaritor de la avon...am folosit si e foarte bun si pentru. a avea unghii lungi unge unghiile cu eli de ricin in fiecare seara, uleiul de ricin se gaseste la farmacie la un pret acceptabil, sau tot pentru unghii lungi tinele in apa

| claudiuclaus123 a răspuns:

Nu mai pui atatea oje si lacuri pe ele le lasi o vreme si intre timp connsuma calciu ca sa creasca si fie tari sa nu se rupa