| Iustiina a întrebat:

In legatura cu intrebarea cu ochii...de cand eram mica vroiam ochelari si acum cand i-am spus mamei problema ea a spus ca e doar o prostie de-a mea ca sa-mi faca ochelari si sa mergem la control! Cum sa o fac sa ma creada?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Hypathia a răspuns:

Eu când mi-am pus prima dată ochelari i-am spus mamei că pur și simplu nu mai văd la tablă, deși stăteam in banca a 2-a. Am mers la oftalmolog, mi-a făcut control și mi-a prescris ochelari. Dacă mergi și tu la doctor și el hotărăște că ai nevoie să porți ochelari atunci nu are de ce să se împotrivească mama ta, in definitiv este pentru binele tău. Baftă!

1 răspuns:
| UnicornsAreLove a răspuns:

Spune-i ca nu minti si ca daca tine la sanatatea ta sa te duca la un consulthappy. Spor cu sanatatea! Sper ca te-am ajutat! A si stai mai mult pe afara! Peace