| Dominicc a întrebat:

In loc sa imi fie din ce in ce mai bine e tottal invers. Nu am stare, ma pun sa dorm si iaras ma apuca o stare sa am ridic din pat. Am o stare nervoasa, nu as vrea sa indepartez pe toti din juru meu. Nu ma mai simt in stare sa fac ceva calumea, si asta din cauza unei. Off Doamne.

Ce pastile sunt bune de calmare? nu ma mai trimitti la doctor ca mie ca ma cert si cu aia. Vreau ceva sa ma linisteasca acolo macar putin. Sa mai vad si eu cum e sa fi om normal.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| gabriella_1970 a răspuns:

Încearcă să îţi găseşti singur liniştea.Bea un ceai cald, fă yoga, odihneşte-te, ascultă muzică relaxantă, vizionează un film, citeşte, fă orice crezi că îţi aduce o stare de relaxare.Toţi trecem prin momente dificile, dar doar găsindu-ne pacea interioară le putem depăşi.Succes!

| CosteaVlad a răspuns:

Dă-le-n colo de pastile. Nu-ţi trebuie nici pastile şi nici doctor, crede-mă, trebuie să ai doar voinţă şi să încerci să te controlezi singur. La vârsta ta e ceva normal să treci prin de-astea. Încearcă să de detaşezi de acea sursă de "Off Doamne", din cauza căreia eşti aşa, şi o să-ţi revii. happy
Trebuie să ai ambiţie, şi o să vezi că or să treacă toate.
O zi frumoasă!

| Zenithf a răspuns:

Incearca hameiul, este super amar dar si super pentru dispozitia ta.