| xDani3lx a întrebat:

In luna august ma dcu la mures sa imi pun aparat dentar va rog foarte frumos sa imi spuneti. Atunci cand ti-l pune te doare iti da injectie ceva? pleas un rasp ma macina fricacrying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| bulin a răspuns:

Nu te doare nimic! Vei simti o senzatie de discomfort

| Amaryllis a răspuns:

Bună. Eu am aparat dentar şi nu îţi face nicio injecţie. O să te doară în primele două zile până ce dinţi se acomodează cu aparatul. Ia nişte Nurofen ca durerea să nu fie foarte mare. Apoi, ai să vezi nici nu o să îţi dai seama că ai aparat. Ai luat o decizie bună de a-ţi pune aparat. Good luck!

| Bowl a răspuns:

Simti o intepatura cand iti face anestezie, dupa nu mai simti nimichappy.

| ErrorError a răspuns:

Eu astazi ma duc sa-mi puna aparat dentar da stiu ca nu ma doare am intrebat si eu pe dentist de injectie si mi-a zis ca nu trebuiebig grin

| Skadreddy a răspuns:

Eu am purtat aparat dentar 2 ani. Aparat dentar mobil, mai exact. Nu te doare nimic, stai fără grijă! O să ai o senzaţie de discomfort câteva zile, dar apoi o să te obişnuieşti şi nici n-o să-ţi dai seama că-l mai ai.
Succes şi... Să nu-ţi fie frică! :*

| Dyenelu a răspuns:

Buna,eu lucrez in domeniu.happyNu doare nimic... dupa ce ti-l pune arcurile iti vor creea un mic disconfort.si de fiecare data cand treci la alt arc vei simti acea presiune la dinti.Bafta si sa il porti sanatoshappy