O data cu trecerea puberbasti cartialajele se inchid curand, eu spun ca vei mai creste 2, 3 cm cel mult dar nu dispera in viitor cresterea va vi posibilia cu o simpla operatie la genunchi fara durere si cu o recuperare rapida dar si va costa mult, din pacate in ziua de azi costa mult e si durere mare
Din pacate prea mult nu-i bine ca oasele nu pot mentine greutatea si in timp ai probleme cu oasele, durerii la genunchi si gandeste-te ca ai nevoie de mai multa mancare=energie, stiu cum e sa fi mic de inaltime, te inteleg pai daca eviti zaharul si manci multe proteine si te culci suficent de mult ai sanse mari spun eu
Operatia despre care vorbesti nu implica articulatiile ci oasele mari care sunt fracturare chirurgical si apoi cu ajutorul unui dispozitiv extern se mareste gradual distanta astfel incat tesutul osos nou format sa ocupe noul spatiu alungind osul. E un proces dureros, de durata si care implica riscuri ca orice operatie din sfera ortopedica.
Pe viitor vor fi cu siguranta alte metode mai putin invazive dar nu prindem noi asta.
Da poţi să atingi 1.80. Băieţii cresc în general până la 22 de ani.
Dacă vei face sport baschet vei mai creşte în înălţime sau să faci gimnastică în fiecare dimineaţă.
Deci şansele sunt mari să atingi 1, 80. Părinţii tăi sunt ok ca înălţime normali. Generaţia din ziua de azi creşte mult mai înalta ca acum 10, 15, 20 de ani. Sunt mulţi factori care influenţează asta.