| Florin_George_1994 a întrebat:

In noaptea de Inviere, cand mergeam spre biserica, am fost lovit puternic de o persoana de pe strada. Am primit un pumn foarte puternic in ficat. Aveam tricou+hanorac+geaca pe mine si m-a durut cumplit. Ma doare si acum, peste 2 zile. Aveti idee cam ce pot face pentru a scapa de aceasta durere? As vrea sa beau o bere si mi-e frica sa nu patesc ceva. Ce imi recomandati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| GabrielXD354 a răspuns:

E nevoie de o ecografie...trebuie sa mergi urgent la doctor pentru a elimina suspiciunea de hemoragie interna.

2 răspunsuri:
| iSoO a răspuns:

Iti recomand sa te duci la doctor.

| Florin_George_1994 explică (pentru iSoO):

Asta stiu si eu, dar oricum nu prea rezolv nici la doctori pentru ca mai am cateva probleme medicale care par simple si nu mi le-a rez nimeni prin niciun fel de recomandare.