anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In partea dreapta a fetei, globul ochiului corespunzator este putin mai mare, iar pleoapa e mai "cazuta" decat la celalalt ochi.La fel si spranceana, si cearcanul, care este putin mai adancit in aceasta parte.

Discutam despre diferente care nu sunt exagerate.

Stiu ca majoritatea persoanelor au mici diferente intre cele doua parti ale fetei, dar totusi e ciudat cum sunt mai accentuate in acea parte.

Aceea este partea pe care imi amintesc ca dorm cel mai mult, desi in ultimul timp nu prea mai pot adormi asa.Si ar mai putea fi un indiciu:Nu pot ridica capatul exterior al sprancenei respective, atat de mult pe cat pot la celalalt ochi.

Sa influenteze modul in care dorm? Ar putea fi vorba de o afectiune?

Multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| pusik a răspuns:

Nu influenteaza felul in care dormi, probabil este vorba de axa de simetrie a fetei tale dar poate fi alta cauza sper ca te-am ajutat. Daca vrei da-mi funda.

| qwertpro a răspuns:

Ai probleme de vedere la acel ochi?