anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

În prezent, bolile de care supăr sunt miopia și scoliloza. Dar, observ că am și lipsă de calciu deoarece prezint următoarele simptome : îmi cade părul, nu am ținere de minte, simt furnicături în mâini și picioare când stau confortabil, sângerarea gingiilor, cârcei, pielea de pe picioare este aspră și este acoperită de un strat foarte gros de piele moartă, menstruația nu este regulată cu cheaguri de sânge, amețeli până imaginea se întunecă și simt că nu am stabilitate în picioare, îmi trosnesc oasele și se aude foarte tare.

De aproximativ un an, trebuie să las deschisă fereastra, chiar și în timpul nopții deoarece simt că mă sufoc din cauza aerului cald din cameră. Dacă mă aflu într-o cameră/sală și este foarte cald și nu este deschisă o fereastră, încep să tupesc foarte urât, îmi lăcrimează ochii și trebuie să ies imediat la aer rece ca să mă liniștesc. Transpir foarte mult, chiar dacă mă aflu într-un loc rece. Mă trezesc de multe ori noaptea, ori să merg la baie ori să închid fereastra pentru că este prea frig, dar după câteva ore o deschid iar.

Pot avea astm dacă prezint aceste semne? Precizez că nu am fumat niciodată.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| ElenaSA a răspuns:

Pare ca este o dereglare hormonala, o problema cu tiroida-ai lipsa de calciu si te sufoci.Mergi si cere medicului de familie un set de analize. Poate iti da si niste suplimente nutritive.Sanatate!

| Denis_1041 a răspuns:

Iti recomand sa te duci la doctoru de familie ai asteptat prea mult trebuia sa te duci de mult la doctoru de familie cine stie ce poti avea si trebuie tratat nu sa stai cu impresia ca o sa treaca peste cateva zile

| anonim_4396 explică (pentru Denis_1041):

Nu am timp să merg la medic, am problemele mele. Nu mă ajută răspunsul tău.

| Denis_1041 a răspuns:

Raspunsu meu e pentru a iti da un sfat nu sunt doctor sa iti spun ce ai si chiar daca as fi tot nu pot sa imi dau seama daca te-ai duce la doctoru de familie pentru o ora nu cred ca ar fi sfarsitu lumi si in primul rand asta e pana la urma sanatatea ta in joc mai presus decat toate. In fine multa bafta la ce vrei tu sa faci!