Când te apuca scenariile eu zic sa faci câte ceva. Singurul lucru: nu sta pe loc. Nu lăsa creierul sa se gândească la d-astea, obliga-l sa se concentreze pe altceva. Și bineînțeles ia pastilele.
Nu,dar mintea mea zici ca e, tot timpul imi fac scenari
Scenariile se nasc din anxietate, ai tendința de a gândi lucrurile excesiv ca sa nu te prindă nepregătit. Trebuie sa rezolvi treaba asta. Psihiatrul nu ți-a dat niște sfaturi?
Sfaturi nu, doar pastile
Când te apuca scenariile eu zic sa faci câte ceva. Singurul lucru: nu sta pe loc. Nu lăsa creierul sa se gândească la d-astea, obliga-l sa se concentreze pe altceva. Și bineînțeles ia pastilele.
Ce zicem ca ai? Esti nebatut! Cam cat de rau te poate bate? De spital? De moarte? Ai cateva optiuni ce sa faci. Si faptul ca esti impietrit de spaima este natural. O sa treci de starea asta si o sa ajungi in alta stare. "Bucura-te" de ele.
Ce tot zici?
Nu-i normal ce se intampla mergi la medic si spune-i ce se intampla alt sfat chiar nu stiu
Du-te si vorbeste cu el, baga vrajeala ca iti pare rau ca i-ai spus ce i-ai spus si intreaba-l daca il mai deranjeaza chestia asta. am avut si eu un coleg cam ceva de genul si i-am zis ca sa se duca in... si sa ma lase in pace ca e prea enervant. era enervant pentru ca mereu voia sa ne jucam ceva, dar absolut mereu. dar dupa ceva timp i-am spus ca regret ca i-am vorbit asa dar nu mai puteam rezista. banuiesc ca a inteles si dupa aceea l-am intrebat daca mai e deranjat. mi-a spus ca nu.
acum... dupa cum il stiam eu, nu il credeam si inca insinuam ca e deranjat, dar nu s-a intamplat nimic intre noi de atunci si a fost totul ok.
Daca ajuta, du-te si cere-ti scuze la prietenul ala ca sa stai linistit, si probabil o sa fie mai ok