| AnneMarri a întrebat:

IN PRIMUL RAND, FUNDA!
gata am mare nevoie de ajutorr! va implor ziceti-mi cum sa scap de obsesia pentru TPU?! x_x nu mai stiu ce sa fac, sunt obsedat de el, am nevoie de ajutor. toata ziua as sta pe el chiar daca stiu ca nu pot ajuta pe nimeni cum trebuie. straight face
va implor ziceti - mi ce sa fac! puppy dog eyes nu mai vrea sa intru pe TPU, dar nu poott! sunt obsedat complet de acest site nu stiu ce vad asa de atragator la el si nu stiu cum sa scap de aceasta obsesie! ajutoot nu mai invat nimic... straight face va implor ajutor! dau FUNDITA, dar ajutati - ma! puppy dog eyes puppy dog eyes VA IMPLOR! VORBESC SERIOS, NU IMI BAT JOC, DECI VA ROG SA FACETI SI VOI LA FEL!puppy dog eyes

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Miriammmmm a răspuns:

Iti va trece:-J
si eu eram la fel.
dar, cu timpul, mi-a trecut.
nu spun ca efectul va fi imediatwinking
mie mi-a trecut in 10 zilebig grin
si unei fete in 49 de zilelaughing
depinde de om\iesi afara.gaseste-ti o ocupatie si lasa aceasta,, grija" in urmabig grin
sper ca ti-am fost de ajutorbig grin
O zi buna!

3 răspunsuri:
| 100SweetSmile4you a răspuns:

Si eu sunt in aceiasi situatie. Obsedata de TPU...hee hee
Dar eu nici nu prea vreau sa scap de aceasta obsesie.Ma simt bine asa, deja am inceput sa o iau mai moale cu TPU.Nu mai sunt atat de disperata sa dau raspunsuri pe TPU.hee hee
Cum am reusit?
Pur si simplu m-am gandit ca exista lucruri mult mai importante in viata mea pe care TREBUIE sa le fac.Inainte mai aveam si alte activitati, dar pentru o perrioada, imi alocam cea mai mare parte a timpului pentru raspunsuri pe TPU.Bine ca mi-a trecut, dar...tot obsedata am ramas (dar fara sa exagerez).
Deci ATENTIE! Excesul de TPU dauneaza grav sanatatii!

| AnneMarri explică:

Ms LittleMonsterhappy

| Theodor1000 a răspuns:

Unei colege i s-a intamplat la fel asa ca spune-le paritilor sa-ti paroleze calculatorul si sa te lase numai o ora/zi, dar, mai bine, tu si parintii tai stabiliti timpul.