| Kaonashii a întrebat:

In primul rand nu ma trimiteti la medic ca ar fi culmea sa tinem medicii ocupati pentru orice jena mica.
Acum cateva ore m-au luat din senin niste intepaturi in jurul urechii, mai ales langa ea si sub ea, chiar foarte mult in jos si sub maxilar. A durat cateva minute si destul de deranjant. Mama zice ca poate am tensiunea mare...
Am mai patit asta o singura data acum 5 ani cand am baut un pahar de vin dar nu am mai baut de atunci.
A mai avut cineva asa ceva si stie ce ar putea fi? Nu am facut nimic special azi, am stat vreo 2 ore prin frig si m-a luat dupa ce am mancat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Astea sunt nevralgii, care vin si pleaca si nu-s de speriat.
Ia un IBUPROFEN la fiecare 6-8 ore si vei fii foarte bine.
Sanatate maxima!

| relian a răspuns:

Daca mai apar si alte simptome, gen ceva ureche infundata, eu zic ca e mai bun sa mergi la un medic.
Sa dus ce spui ca ai simtit in jos pe sub maxilar, pentru ca acolo se duce urechea, ajunge tocmai in git.

Partea aia de ureche, adica iesirea sau capatul alantu, este diferit de restul urechi, se poate infecta usor, sau poate resimti chestii, asa cum e cazul si la tine acele intepaturi.

Daca nu apar si alte simptome, atunci o fi fost ceva de la frig, sau dus curenti de aer si au ajuns acolo tocmai unde urechea se leaga de git.

| Yuoia a răspuns:

Ai stat in frig si poate fi otita. Nu e jena mica. Mergi la medicul de familie. Nu avea tu grija timpului sau ci a sanatatii tale.

| haileewatson a răspuns:

Esti genul de om care se panicheaza daca il doare un deget?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate fi otită?!

| alexandru3107 a răspuns:

Probabil ai tras curent sau ti-ai fortat maxilarul.