| geeeorgiannnaaa a întrebat:

In seara asta am făcut baie și am ieșit la geam sa fumez o tigara cu capul scos afara. Aveam parul ud și bătea și vântul și aveam o pereche de pantaloni scurti și tricou pe mine și dârdâiam de frig. Acum ma doare sub ureche, ma doare capul, simt o durere la spate și simt ca am ceva in gat dar are consistentă gelatinoasa și am încercat sa dorm ca aveam impresia ca îmi înghițeam limba. E posibil sa ma fi tras curentul sau ce sa fie? Și dacă m-a tras curentul ce pot face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Fa-ti o baie fierbinte, dupa care culca-te sa transpiri, sub o plapuma.
Inainte ia si o aspirina de 500mg cu o cana de ceai fierbinte!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Bula):

Tocmai ce a spus ca a facut baie... pentru ce sa mai faca o data?

| Bula a răspuns (pentru anonim_4396):

Baia fierbinte se face pentru re-incalzirea corpului, dupa care cu transpirarea scapa de raceala.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Bula):

Un parasinus, nurofen raceala si gripa e de ajuns sau ma rog aspirina, nu nspe bai.

| badpanda a răspuns (pentru anonim_4396):

Esti batut rau in cap.

| darrio2007 a răspuns:

Din cate observ din intrebarile tale, nu prea ai grija de organismul tau. Prin septembrie iti curgea nasul, verdeata fumezi iar acum ai stat la geam dupa ce ai facut baie. In felul asta nu vei avea viata lunga. Ai sa capeti o pneumonie de toata frumusetea. Daca ajungi prin spital mai capeti si alte boli.

| Sofer a răspuns:

Data viitoare când faci baie. Nu mai ieși afara la fumat.

| Zuzu1991 a răspuns:

Lasa-te de fumat, vad ca te omoara repede, repede big grin

| NotNamed a răspuns:

Nu stiu...intreaba tigarea ce ti.a facut ca ea e de vina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In orice caz sa ei ceva medicamente de raceala, anti-inflamatorii ACUM nu strica., ce ai facut tu e cam grav : pielea incalzita si uda de la dus in special capul vs vantul mai racoros (hai ca nu e atat de frig dar nici chiar cald) = boala curata.
Cu ce o sa te alegi nu poate stii nimeni, dar poti avea si complicatii serioase.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru "Panda cel rau" ce faci care lasi raspuns la adresa mea si acum ma bagi la ignore (dai si fugi) laughing Nu stiu cine te-o fi bagat in seama in primul rand.

| badpanda a răspuns:

Fumatul dauneaza grav sanatatii.

| gigite a răspuns:

Covid-utzul, oare s-a instalat?