| pasha_3385 a întrebat:

In sfirsit am ajuns sa ma pot bucura si eu de par lung, insa am un necaz de la el, unul singur...se incurca foarte tare si din aceasta cauza risc sa-i sterbesc farmecul. Daca stiti vri-un remediu, natural sau pe baza de cosmetiice, nu conteaza, numai sa fie eficient, astept recomandarile voastre.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Cali_8586 a răspuns:

La fel si mie mi se intampla, dar se rezolva foarte usor; cu otet;] face parul moale, frumos si usor de descurcat big grin

6 răspunsuri:
| ktina a răspuns:

Folosesti balsam de par? (sora mea are aceiasi pb. si o rezolva cu balsam pentru par)
daca nu vrei incearca sa adaugi in apa otet de mar, are efect, numai ca iti miroase parul a otet
succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tunde-te baieteste si ai rezolvat problema big grin

| adriana1996_2534 a răspuns:

Balsamul de par...
la mine functioneazahappy

| Ruxuletz a răspuns:

Da-ti cu balsam, exista o chestie care se da inainte sa te pieptani, si dupa spalare foloseste un balsam. happy

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Folosește șampon pentru păr disciplinat/ușor de pieptănat și balsam pe bază de grâu.
Pa, pa.

| pasha_3385 explică:

Folosesc si balsam,insa tot n-ajuta, sa fie oare vopsitul una dintre cauze, sau n-am dat inca de produsul care trebuie?