| Ada477 a întrebat:

In timp ce căscăm am vorbit pentru că m-a întrebat cineva ceva și atunci când am închis forțat gura m-a durut puternic în gât. Mă gândesc pentru că nu terminasem de căscat și m-am forțat să închid gura. E posibil să mi fi rupt ceva in gât?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Doar de la un cascat, ai venit sa ne intrebi daca ti-ai rupt gatul? laughing

| johnnny123 a răspuns:

Ia-te de mână cu Radandam și mergeți împreună la psihiatru, poate vă face reducere de grup.

| Werrich a răspuns (pentru johnnny123):

Eu sunt sigur ca e iubita lui laughing

| johnnny123 a răspuns (pentru Werrich):

Deși par perfect compatibili, nu cred că în realitate s-ar suporta unul pe celălalt...

Unul ar spune "mor, mi-a rămas o coajă de salam în gât" și celălalt ar răspunde "ba eu mor primul, am căscat și cred că mi-a explodat un plămân".

| Werrich a răspuns (pentru johnnny123):

Corect, s-ar certa pentru care sa sune mai intai la 112 laughing

Răspuns utilizator avertizat
| johnnny123 a răspuns (pentru Ada477):

Este un utilizator TPU care este varianta ta masculină.

La fel ca tine, și el își petrece viața întrebându-se după fiecare mișcare dacă s-a rupt ceva în el. Și tot la fel ca tine, și el refuză să înțeleagă că problema cu care se confruntă în realitate este de natură psihică, nu fizică.

| Lukasssz a răspuns:

Esti ok, nu ai patit nimic.

| Werrich a răspuns:

Da, ti s-a rupt omuletul din gat.