| cedrea1234 a întrebat:

In timp ce vomit ma inteapa insuportabil in piept, dupa ce numai vomit intepatura dispare.Ce ar putea fi? Va rog sa mi spuneti si mie ca imi e frica sa mai vomit.Salut.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Rosalyn a răspuns:

Cand vomiti muschii toracali se contracta, ceea ce iti poate provoca senzatia de intepatura.

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cum adica iti este frica sa mai vomiti? e un obicei sau cum?

| cedrea1234 explică (pentru suntserios):

Nu e un obicei. Poate odata o sa mai vomit din anumite cauze( bautura in exces etc) si pur si simplu cand vomit apare intepatura care este foarte insuportabila si de aceea imi e frica de o eventuala varsare.

| Fatamuntilor a răspuns:

In primul rand de ce vomiti? Ai o anumita boala? In timp ce vomiti fortezi anumiti muschi!
Se impune totusi un consult medical pentru ambele cazuri!

| cedrea1234 explică (pentru Fatamuntilor):

Nu am nici o boala.Doar ca la o eventuala varsare ma va intepa rau in piept.

| giony54 a răspuns:

De ce trebuie sa vomiti? Este normal sa te doara pentru ca vomitand acidul gastric afecteaza caile respiratorii. Daca vomiti des mergi la medic pentru ca este o problema.

| Johndoe2023 a răspuns:

Ar trebui sa mergi la un doctor sa te consulte. cu sanatatea nu se glumeste