| Mihaelaa98 a întrebat:

In timpul somnului mi am stors si ranit o alunita de pe fata crezand ca e cos, nu stiu de ce as facut asta, am fost inconstienta si am realizat dupa ca de fapt nu era cos. M am trezit si doar ma ustura in rest nu mi curgea sange sau vreun lichid, apoi mi s-a inrosit pe marginii si s-a umflat putin.Azi am fost la dermatologie si doar s-a uitat asa cu ochiul liber la ea si mi-a zis ca nu e nimic grav, dar m-am uitat in oglinda la ea si se cojeste partea maro, cel putin asa se vede. E posibil sa mi cada partea aceea sau e doar o coaja care va cadea dar nu va afecta alunita?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| untu a răspuns:

Daca vi s-a intamplat una ca asta, va sfatuiesc sa procurati de la www.telestarshop.ro,o solutie pentru tratarea si eliminarea negilor/alunitelor numita FORMUCLEAR!

| Mihaelaa98 explică (pentru untu):

Nu vreau sa o elimin.

| untu a răspuns (pentru Mihaelaa98):

De ce, ma rog? Riscati sa va faceti o infectie grava!

| Mihaelaa98 explică (pentru untu):

Pentru ca este pe fata, langa buza si imi place mult

| untu a răspuns (pentru Mihaelaa98):

Serios? Asta inseamna ca sunteti foarte frumoasa si ai un suflet extraordinar si bun! Numai oamenii buni si cu suflet foarte bun au neg sau alunita langa gura si nas! Mi-am dat seama de asta si am observat la niste prieteni foarte buni cu mine!

Răspuns utilizator avertizat
| Cosmin_Bogdan_Sarealba_1999 a răspuns:

Ai grija ...sa nu fie cancerigena