| antrebarisiraspunsuri a întrebat:

In timpul unei operatii, unde imi tin telefonul? Mi-e frica sa nu mi-l fure cineva daca il las in salon. Poate pare o intrebare prosteasca dar nu am mai trecut prin asa ceva si urmeaza sa ma operez de deviatie de sept si nu prea stiu cum se procedeaza happy multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Dacă ți-e atât de frică nu poți să rogi și tu o asistentă să-l țină la ea în sertar?

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Al meu a ramas in salon. L-am pus ascuns in noptiera impreuna cu portmoneul. Nu are nimeni curaj sa caute in noptiera pentru ca mai sunt si alti internati. Sa nu uiti sa-l inchizi ca sa nu sune.

| ReddY25 a răspuns:

Rogi pe careva din personal

| sierra1 a răspuns:

Dă-l lu' taică-tău sau mamă-ta, așa e SIGUR

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Pune-i parolă. Nu cred că ți-l ia nimeni, eventual, il poti ascunde intr-un pulover, printre alte lucruri din bagaj. Poate, ai acasă un rucsac, ori un geamantan care are inchidere cu dublu cursor la fermoar (capete care se "unesc") ca in poza: https://ibb.co/dmb3bn1
Cumperi un lăcătel cu "belciug" subtire, care sa intre prin ambele inele si ti-ai asigurat, cât de cât, lucrurile personale.
Sanatate!

| mihai69 a răspuns:

Eu am lăsat două telefoane în sertarul noptierei de la spital. Plus cava bani.
Și ce să vezi? Tot acolo le-am găsit.

Răspuns utilizator avertizat
| Violleta2022 a răspuns:

Il dai parintilor sau persoanei care te duce la spital, sau il lasi acasa.
Nimeni nu raspunde de bunurile tale personale!

Răspuns utilizator avertizat