anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

În timpurile acestea ( în care vaccinurile se fac *pe bandă rulantă*) voi v-ați vaccina copiii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Bondarel99 a răspuns:

Mi se pare aberant ca atunci cand esti insarcinata nu ai voie sa iei un amarat de paracetamol si de cand se naste copilul ii bombardeaza organismul ala fragil cu tot felul de substante din vaccinuri (si da, nimeni nu stie ce contin si daca ar contine ceva foarte nasol tot stiu ei cum sa faca sa nu fie depistate in analizele de laborator, asta se intampla si la alimentele din comert). Matusa mea de cand a nascut e chemata foarte foarte des la vaccin de medicul de familie, iar copilul are abia 8 luni. Chiar nu mi se pare ok. Cand eram noi mici nu era asa.

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, sigur ca da. Stii cum e: iti vaccinezi toti copiii pe care vrei sa ii pastrezi si nu te obosesti cu cei de a caror viata nu iti pasa

| anonim_4396 explică (pentru Brigaela):

Uuu, cum a fost astaaa

| corbulalbrosu a răspuns:

Bineinteles ca DA. Chiar si daca poate exista posibilitatea ca organismul a catorva copii sa nu fie compatibil cu serul/vaccinul inoculat si unii chiar si sa moara, insa restul copiilor, adica milioane vor fi daca NU perfect insa in mod sigur foarte bine protejati de posibilitatea de a se imbolnavi.

| doctorandus a răspuns:

Daca ti-ar fi murit un copil de o boala infectioasa n-ai mai vorbi asa.

| anonim_4396 explică (pentru doctorandus):

Am pus aceasta intrebare pentru a afla ce cred si celelalte persoane, din cate vezi nu am spus ca sunt pro sau contra lor so shhhh

| aXy99 a răspuns:

Da.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da. Copiii trebuie vaccinati ca altfel o sa ai de tras cu ei toata viata.

| zăGhost a răspuns:

Da.

| FruttiFresh300 a răspuns:

Cu unele da, cu altele nu.

| anonim_4396 explică (pentru FruttiFresh300):

De exemplu?

| FruttiFresh300 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mi-as vaccina copilul pana la varsta de 1 an cu vaccinul antihepatic B si contra turbelculozei, care din ce stiu, se fac in primele 24 de ore, respectiv primele zile de viata. Vaccinul hexavalent si pentavalent in urmatoarele luni si vaccinul ROR, dar doar unul singur, nu ambele, pentru ca stiu ca se mai face unul cand sunt mai mari. De la 1 an cred ca copilul deja este complet adaptat mediului si isi creeaza singur anticorpii de care are nevoie. I-as lasa sistemul imunitar sa respinga singur virusurile si as interveni doar in cazuri extreme.
Toate vaccinurile pe care i le-as face, le-as procura singura dintr-o sursa sigura aleasa de mine nu de sistemul romanesc de sanatate, pentru ca nu am incredere.

Întrebări similare