Eu zic ca 2x2ore intr-o luna nu sunt semn de boala. e normal sa amortesti in anumite limite si se datoreaza cel mai adesea unei pozitii vicioase. Sincer, cred ca iti faci griji degeaba, dar mergi la medicul de familie si fa-ti niste analize: calciu, calciu ionic, magneziu.
Acelasi lucru spun si eu, du-te la doctorul de familie sa-ti de-a trimitere la reumatolog, dar iti pot spune ca si eu am trecut prin asa ceva, si mi s-a confirmat ca am reumatism in corp, si tot la picioare am avut, dar stai linistita ca sa vindeca, nu e ceva grav, multa sanatate!
Cati ani ai? Poate sa fie de la o multime de lucruri, care sunt specifice unuei anumite varste. Fiecare dintre astea te trimite la o anumita specializare.
La reumatolog nu prea ar avea rost, paresteziile astea ar merge mai degraba cu un neurolog sau cu o lipsa de calciu.
Deci nu e bine sa stai asa pentru ca acele amorteli vin poate de la coloana un nerv care corespunde cu degetele tale este blocat sau poate fi o lipsa de calciu si se manifesta prin acele crize de amorteli dar mai exact trebuie sa mergi neaparat la un medic neurolog si mai ales daca mai sunt si alte simptome sau o sa urmeze.
PetronelaBurlacu întreabă: