1 masturbarea odata pe saptamana nu scade imunitatea
2 ar trebui sa dormi totusi mai devreme, ideal ar fi intre 22:00 si 00:00
3 nu are nici o legatura iesitu in club cu imunitatea
4 vad ca tot pui intrebari legate de imunitate
Mananca multe fructe si legume si nu o sa mai ai probleme cu imunitatea.
Onania nu scade imunitatea, dimpotrivă.
Dacă nu dormi suficient te vei îmbolnăvi.
In caz ca mai ai nelamuriri: astia care-ti zic ca masturbarea scade imunitatea fie sunt total lipsiti de informatie stiintifica, fie sunt fanatici religiosi, fie au probleme psihice (de ex. psihoza).
Esti medic cumva? Intreb ca vad spui ca tia scazut imunitatea de unde stii tu cei aia imunitate si daca e scazuta sau nu?
Sa vezi cum sta treaba se fac ceva teste, nu gata te simti tu naspa, stiu si eu ce disconfort mai ai, sau depresie si deja ai imunitatea praf
Cred ca cititi prea multe pe net, dar intelegeti mai nimic
1. Da, scade imunitatea; pentru ca se pierde o cantitate mare de vitamine, care printr-o alimentatie saraca in vitamine acestea nu au timp sa se puna la loc.
2. Da, cu siguranta ca imunitatea scade. Organismul se reface numai in timpul orelor de somn de dinaintea miezului noptii.
3. Da, se scade imunitatea si aici; pentru ca atmosfera unui astfel de loc nu are cum sa fie sanatoasa, dupa cum nici placerea unei tigari nu este sanatoasa, chiar daca este placere.
Mercii, are foarte mult sens. ceii de mai sus chiar m-au derutat....De ce toti spun ca masturbarea nu afecteaza ci chiar ajuta la imunitate? nu inteleg..in fine, eu chiar ma simt ciudat in ultimu timp. Deci e normal daca am imunitatea scazuta sa racesc rapid si sa ma i-a durerea de gat dupa ce vin de afara?
Spermatozoizi produci oricum, orice-ai face, in aceeasi cantitate. http://news.nationalgeographic.com/......th-control
http://ro.wikipedia.org/wiki/Sperm%C4%83#Compozi.C8.9Bia_spermei_umane
Vrei sa pui la loc substantele pierdute prin ej? Mananca un gram de mar cu un gram de branza si un gram de paine cu un gram de unt, pe urma bea o lingura de apa.
O femeie produce intr-o zi de alaptare in medie (ca aport de calorii) cat produce un barbat in 841 de ej (socotind ca 1 ml lapte matern are 0.7 Cal, iar 3.4 ml sperma au 0.7 Cal).
Pentru a reface energia pierduta in jumatate de ora de m. mananca 10 grame de slanina sau 24 grame de paine.
Mi se pare interesant că ești convins că "ți-a scăzut imunitatea", dar habar n-ai ce înseamnă si, de fapt, ești ipohondru.
Lipsa somnului pe o perioadă îndelungată poate scădea imunitatea, dar mă îndoiesc că e cazul la tine.
Oamenii buni, acum acum 1-2 ani eram sanatos, nu pateam nimic. Traiesc sanatos de la 16 ani m-am apucat de sport, nu e chiar asa cum ca nu ma pricep. Ba din contra sunt documentat si stiu ce inseamna sa iti scada imunitatea!
Utilizatorul donsavas ti o dat cel mai bun raspuns potolestete nu ai imunitatea de scazuta de la asa ceva si nici hiv nu cred ca ai esti ipohondru cat de curand o vei da in anxietate si atacuri de panica iti faci rau singur iti biciui propria minte si o imbolnavesti cu ganduri bolnavicioase.
Ce ironie pe ioneasca zice lipsa somnului de la ora cutare pana la ora cutare duce la paranoia si schizo da ea sta toate noptile ce depasesc acele ore pe TPU )) se pare ca Australia ii prieste bine femeii
Dap, afirmatii scoase din burta. Daca o intrebi unde le-a citit iti va da drept sursa radio sant.
Plus ca eu stau in Olanda si aici uneori miezul noptii astronomic e la 02:00 CEST. Ora de pe ceas e doar o conventie.
Mie mi-a spus că nu trebuie să mi se justifice ea mie
Asta în contextul în care ea susținea că facultatea în Anglia costă 30.000 de euro pe an
Da, informatia care nu poate fi justificata se numeste: radio sant.
Pe 22 iunie Soarele a apus aici la 22:01 CEST. Deci practic ai dormi pe lumina zilei.
De aici se vede ca nu prea e gandita treaba cu somnul de la 22:00.
Intr-un oras mai la Nord de mine, in care nu se face noapte timp de cateva luni, cand e mai bine sa dormi?
Din toate 3 problema sigur e somnul, incearca sa dormi macar 6 ore pe noapte, dar ar putea fi alimentatia necorespunzatoare