anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In ultima perioada am avut multiple simptome din diferite boli.
Practic vad ca mi-a scazut imunitatea mult.

1)masturbarea scade imunitatea? o fac 1-2 ori/saptamana.
2) ma culc dupa ora 2-3 noaptea.
3) ies odata la 1/2 saptamanii in club.
Acestea 3 pot contribuii la scaderea imunitatii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1 masturbarea odata pe saptamana nu scade imunitatea
2 ar trebui sa dormi totusi mai devreme, ideal ar fi intre 22:00 si 00:00
3 nu are nici o legatura iesitu in club cu imunitatea
4 vad ca tot pui intrebari legate de imunitate
Mananca multe fructe si legume si nu o sa mai ai probleme cu imunitatea.

19 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da.

| doctorandus a răspuns:

Onania nu scade imunitatea, dimpotrivă.

Dacă nu dormi suficient te vei îmbolnăvi.

| doctorandus a răspuns:

In caz ca mai ai nelamuriri: astia care-ti zic ca masturbarea scade imunitatea fie sunt total lipsiti de informatie stiintifica, fie sunt fanatici religiosi, fie au probleme psihice (de ex. psihoza).

| relian a răspuns:

Esti medic cumva? Intreb ca vad spui ca tia scazut imunitatea laughing de unde stii tu cei aia imunitate si daca e scazuta sau nu?
Sa vezi cum sta treaba se fac ceva teste, nu gata te simti tu naspa, stiu si eu ce disconfort mai ai, sau depresie si deja ai imunitatea praf laughing
Cred ca cititi prea multe pe net, dar intelegeti mai nimic laughing

| anonimg a răspuns:

1. Da, scade imunitatea; pentru ca se pierde o cantitate mare de vitamine, care printr-o alimentatie saraca in vitamine acestea nu au timp sa se puna la loc.
2. Da, cu siguranta ca imunitatea scade. Organismul se reface numai in timpul orelor de somn de dinaintea miezului noptii.
3. Da, se scade imunitatea si aici; pentru ca atmosfera unui astfel de loc nu are cum sa fie sanatoasa, dupa cum nici placerea unei tigari nu este sanatoasa, chiar daca este placere.

| anonim_4396 explică (pentru anonimg):

Mercii, are foarte mult sens. ceii de mai sus chiar m-au derutat....De ce toti spun ca masturbarea nu afecteaza ci chiar ajuta la imunitate? nu inteleg..in fine, eu chiar ma simt ciudat in ultimu timp. Deci e normal daca am imunitatea scazuta sa racesc rapid si sa ma i-a durerea de gat dupa ce vin de afara?

| doctorandus a răspuns (pentru anonimg):

Spermatozoizi produci oricum, orice-ai face, in aceeasi cantitate. http://news.nationalgeographic.com/......th-control

http://ro.wikipedia.org/wiki/Sperm%C4%83#Compozi.C8.9Bia_spermei_umane

Vrei sa pui la loc substantele pierdute prin ej? Mananca un gram de mar cu un gram de branza si un gram de paine cu un gram de unt, pe urma bea o lingura de apa.

O femeie produce intr-o zi de alaptare in medie (ca aport de calorii) cat produce un barbat in 841 de ej (socotind ca 1 ml lapte matern are 0.7 Cal, iar 3.4 ml sperma au 0.7 Cal).

Pentru a reface energia pierduta in jumatate de ora de m. mananca 10 grame de slanina sau 24 grame de paine.

| Donsavas a răspuns:

Imunitatea scade din cauza schimbărilor bruște de temperatura.

| FaraNume1245 a răspuns:

Mi se pare interesant că ești convins că "ți-a scăzut imunitatea", dar habar n-ai ce înseamnă si, de fapt, ești ipohondru.
Lipsa somnului pe o perioadă îndelungată poate scădea imunitatea, dar mă îndoiesc că e cazul la tine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1. Nu
2. Da
3. Iesitul in sine nu, dar daca inseamna ca stai toata noaptea, sau consumi chestii naspa, atunci da.

Verifica sa nu fii doar ipohondru. Cam ciudat sa apara "simptome din diferite boli" asa, toate deodata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Oamenii buni, acum acum 1-2 ani eram sanatos, nu pateam nimic. Traiesc sanatos de la 16 ani m-am apucat de sport, nu e chiar asa cum ca nu ma pricep. Ba din contra sunt documentat si stiu ce inseamna sa iti scada imunitatea!

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Utilizatorul donsavas ti o dat cel mai bun raspuns potolestete nu ai imunitatea de scazuta de la asa ceva si nici hiv nu cred ca ai esti ipohondru cat de curand o vei da in anxietate si atacuri de panica iti faci rau singur iti biciui propria minte si o imbolnavesti cu ganduri bolnavicioase.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce ironie pe ioneasca zice lipsa somnului de la ora cutare pana la ora cutare duce la paranoia si schizo da ea sta toate noptile ce depasesc acele ore pe TPU laughing)) se pare ca Australia ii prieste bine femeii

| doctorandus a răspuns (pentru anonim_4396):

Dap, afirmatii scoase din burta. Daca o intrebi unde le-a citit iti va da drept sursa radio sant.

Plus ca eu stau in Olanda si aici uneori miezul noptii astronomic e la 02:00 CEST. Ora de pe ceas e doar o conventie.

| FaraNume1245 a răspuns (pentru doctorandus):

Mie mi-a spus că nu trebuie să mi se justifice ea mie laughing

Asta în contextul în care ea susținea că facultatea în Anglia costă 30.000 de euro pe an laughing

| doctorandus a răspuns (pentru FaraNume1245):

Da, informatia care nu poate fi justificata se numeste: radio sant.

| doctorandus a răspuns (pentru FaraNume1245):

Pe 22 iunie Soarele a apus aici la 22:01 CEST. Deci practic ai dormi pe lumina zilei.

De aici se vede ca nu prea e gandita treaba cu somnul de la 22:00.

Intr-un oras mai la Nord de mine, in care nu se face noapte timp de cateva luni, cand e mai bine sa dormi?

| MihaiMih2000 a răspuns:

Din toate 3 problema sigur e somnul, incearca sa dormi macar 6 ore pe noapte, dar ar putea fi alimentatia necorespunzatoare