Foarte posibil sa suferi de tendinita. Aceasta problema o are si prietenul meu, si se ameliorează cu tratament..repaus. eu te sfătuiesc să mergi la un ortoped
Cred că am aflat și motivul problemei. Țin șaua prea jos. Am ales să las șaua mai jos cu câțiva cm cât să mă ajute să pun piciorul jos când opresc. Cu șaua full ridicată zici ca ești pe cal. În mod normal atunci când mergi pe bicicletă, piciorul trebuie sa fie drept. Știam despre asta de mult, însă eu am zis că nu se poate întâmpla nimic dacă fac după cum vreau eu. În fine, nu mai urc pe bicicletă o perioada. Poate deplasări urgente în oraș. În rest repaus.
https://www.ciclism.ro/......-de-facut/
Daa, dar asta nu exclude sa ti se fi inflamat tendonul, practic asta este tendinita. Asta se intampla de la prea multă solicitare. Pentru durere poti sa iei antiinflamatoare odată la 6 ore, daca o poti suporta si reziști, nu e obligatoriu să iei
După cum am spus mai sus, genunchiul nu doare când nu merg pe bicicletă. În rest ambii genunchi mă dor numai când ii îndoi ( când stau pe scaun și vreau să mă ridic ). Sau dacă vreau să fac genuflexiuni, nu pot. În rest nu simt durere sau disconfort și nici durere la atingeri.
Și nu doare când stau relaxat sau cand calc pe picior. Oarecum e ok pentru rutina zilnica, durere mai mult când forțez pe bicicletă.
Și cum spune persoana de unde am atașat link-ul "că a mers pe vânt puternic care bătea din față". Asta a fost problemă și la mine și chiar înjuram pentru că nu puteam pedala calumea din cauza vântului. Când îți bate vantul din față și ești pe bicicletă zici ca stai pe loc. Am forțat să merg, acum mi-am rezolvat genunchiul.
Oricum, merci pentru sfaturi. Am și alte planuri pe unde as vrea să merg cu bicicleta, dar lasă că drumurile rămân deschise ani de acum înainte. Nu se închide nimic la sfârșitul anului 2019, iar eu asa am dat pedală anul acesta de zici ca e ultimul an în care poti circula cu bicicleta.
Am problemă de sanatate și totuși fac haz de necaz. Și când am fost la urgente cu infecția la deget ( rană tot de pe urma la bicicletă) cât am așteptat la uși eu am sunat pe cineva și făceam haz de necaz pe problema mea ziceam că "hai că eu mai trăiesc fără un deget, dar nici fără creier ca alții". Ziceau de la chirurgie că îmi pot pierde degetul și bla bla erau câțiva oameni care așteptau, aveau niște fețe îngrijorate... Se uitau la mine ca la urs cum râdeam. acum rana s-a vindecat și nici degetul nu l-am pierdut cum mi s-a zis.