| Amali23a a întrebat:

In ultima perioada ma simt slabita. Simt furnicaturi in maini si picioare si sunt foarte agitata. Mi rau, am ameteli, adesea vomit, ma lasa picioarele. Cei drept in ultima perioada fumez si beau cafele si enrgizante si mananc foarte putin uneori chiar deloc. Oare din cauza asta ma simt asa si daca da de ce?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| AnemonaP a răspuns:

Oare de ce? Hrana este vitala, tu nu te alimentezi, este normal sa iti fie rau si sa ai ameteli, e posibil sa fii anemică. Pe langa asta, consumi si energizante, care sunt toxice, bea o cafea tare, decât sa bei un energizant. Iti faci si mai mult rău. Sa bei energizante+cafele in aceeași zi, crima.
Trebuie sa i te adresezi unui medic si sa iti faci analizele! Iti trebuie vitamine si o alimentatie sanatoasa pentru o viata normala.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Cafeaua mananca din calciu. Incearca sa iei un supliment cu calciu, vezi daca te ajuta.
La mine asta e rezolvarea.

| dinaprilie a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Atentie si la suplimentul de calciu totusi. Poate da precum pietre la rinichi si altele mai ales ca esti infometata si corpul tinde sa aboarba cam tot ce ii dai intr/un mod mai ciudat. Daca nu bagi mancare normala o sa te cam dereglezi.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru dinaprilie):

Da, trebuie sa si manance... Cel putin inainte/dupa pastile (in functie de prospect).

| doctorandus a răspuns:

Cafeaua n-are nimic dacă ai peste 20 ani.

Dar trebuie să mănânci mâncare, altfel ajungi la spital.

| MrAM a răspuns:

Eu zic ca ti-ai raspusn singur la intrebare, si ar trebui sa renunti la toate cele mentionate plus, ceva miscare, alimentatie sanatoasa si odihna.

| Pichakchiu a răspuns:

Da, bineînțeles ca din cauza asta
Am avut și eu din cauza enrrgizantelor. Luam câte 2 pe zi...
M am lăsat de ele, slabit și 30 kg.
Nu mai lua asa ceva! Mănâncă sănătos! Și încadrează te în consumul a peste 1000 kcal pe zi!

| Eusunt132 a răspuns:

E si de la fumat, dar cred ca ai o anemie feripitiva.

| flynn01 a răspuns:

Consuma incontinuare, o sa vezi beneficiile pe care ti le aduce pe viitor.
Daca vezi ca un produs iti face rau? De ce il consumi? Macar incearca sa reduci cantitatea semnificativ.

| masha3002 a răspuns:

Probabil ca da... nu fumez dar am avut si eu o perioada cand am baut multe cafele si energizante intr-un timp foarte scurt. Si am avut aproape aceleasi simptome ca tine. Acum inca le consum dar mult mai rar. Ma simt mult mai bine fara ele. Incearca sa bei mai putin si sa mananci sanatos, chiar daca mananci putin macar sa te asiguri ca mananci sanatos. Si bea niste ceaiuri... poate te ajuta. Sper sa te simti mai bine cat de curand. Ai grija de tine!