Mie amortelile si furnicaturile imi spun ca s-ar putea sa ai probleme de circulatie. Faptul ca te simti uneori ametit este un alt semn ca poate fi vorba de faptul ca sangele nu ajunge sa irige bine organele. Din punctul meu de vedere, ar trebui sa mergi la cardiolog sa-ti depisteze ce ai, nu la un simplu medic. Si asta repede. Poate sa aiba dreptate si ala, cu zaharul... Daca faci exces se afecteaza circulatia sangelui. Pana si fructele au un dulce ridicat, dar oricum sunt mai ok ca dulciurile. Ia o pauza de la ele, cum ti s-a si zis, si du-te si pe la un cardiolog, dupa parerea mea...
Furnicăturile si amețelile indica probleme de circulație a sângelui, de obicei cauzate de nivelul de colesterol. Iar colesterolul nu are neapărat legătură cu greutatea corporala, cum cred multi si chiar nici cu consumul de grasimi nu e in strânsă legătură.
Bineînțeles ca asta nu exclude alte probleme, e doar un mic simptom, un set complet de analize ar fi mai de ajutor.
Mănâncă în fiecare dimineaţă câte o banană, conţine magneziu, dar fă şi nişte băi cu ape termale pentru circulaţie, eu toată vasa sunt la Valea Stelii.
Mergi la medicul de familie si cere o trimitere la neurologie! dar s-ar putea sa ai si un deficit de magneziu.sanatate