Daca frigul ti-a afectat rinichii e normal sa urinezi mai des, ia-ti 2-3 perechi de sosete in picioare, slapi de casa, daca stai la calculator pune-ti o patura pe jos si-ti ti picioarele invelite, fa miscare cand ti-s reci - "topaie" prin camera sa-ti circule sangele.
Iar daca problemele persista mergi la un control, poate ai probleme la prostata
"In ultimele 2-3 zile am patit sa urinez mai frecvent decat de obicei." Lucrul acesta se intampla in mod normal din 2 motive:
1. consumarea a mai multe lichide decat de obicei;
2. din pricina temperaturii scazute pe care o resimte corpul.
"Am si picioarele reci pentru ca podeaua apartamentului e rece ca gheata si nu stiu de ce." Un covor sau o mocheta te poate ajuta foarte mult sa rezolvi problema aceasta. Cu cat mai mult o pereche de papuci de casa!
Ai nevoie de o tensiune mai ridicata. Foloseste exercitiu fizic in fiecare dimineata. Consuma ceapa. Reduce dulciurile.
Si ce e mi important am lasat la urma:
"Adevarul e ca trec printr-o perioada de stres si anxietate mult mai mari decat in mod normal". Mergi pe mana lui Dumnezeu: "Veniti la Mine, toti cei truditi si impovarati, si Eu va voi da odihna." (Matei.11:28)
"Nu va ingrijorati, dar, de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei." (Matei.6:34)
Nu are treaba cu stresul. Are treaba cu faptul ca podeaua este rece si probabil umbli descult sau aproape descult pe podea. De aici ti se trage urinatul des.
FCatalinf întreabă: