anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In ultimele 2 saptamani ma simt foarte obosita, nu am chef de nimic, ma trezesc cu o lene care abia ma lasa sa merg la scoalasad dupa masa am tot timpul pofta de mancare(mai ales de dulcuri si fast-food--din care am inceput sa fac un obicei). ma gandeam sa iau niste vitamina, dar stiu persoane care s-au ingrasat foarte mult de la ele.cum pot trece peste aceasta stare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| qweasdzxc a răspuns:

Atunci incearca sa reduci mancarea de tip fast-food si inlocuieste-o cu fructe, legume, sucuri naturale. Asa vei avea mai multa energie si pofta de viata. big grin

8 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Mananca sanatos si fa o cura de MAGNE B6 2 tablete pe zi, una dimineata, una la pranz.

soothe
| soothe a răspuns:

Te ingrasi mai mult de la ducliuri decat de la vitamine; ar trebui sa misti putin lucrurile la interior; mergi la sala, alearga, plimba-te, fa sauna, inoata; evita laptele, dulciurile, painea; mananca mai mult carne fripta si legume aburite, ceva sucuri de legume, bea ceaiuri sau apa fierbinte sau la temperatura camerei;
ai probabil ce se nemeste in engleza (medicina chineza) - "exces dampness"; maseaz-ti zilnic abdomenul de 36 de ori in sens orar si de 36 in sens trigonometric; maseaza-ti punctu ST40 care se gaseste la 2 degete de tibie, in lateral, la jumatatea distantei dintre glezna si rotula; mai vorbim

| swet girl 22 a răspuns:

Esti gravida... felicitari

| qweasdzxc a răspuns:

Ai si o stare de greata si lipsa poftei de mancare (in afara de fast-food)?

| Nu conteaza a răspuns:

Incearca sa dormi dupa amiaza thinking

| Dizzydizz a răspuns:

Recreere.ai viata poate prea incarcata.Pleaca in weekend la bunici sau undeva linistit.Sau lasa ti planurile de a iesi in oras pe afta data.Stai in parcrui, plimbate cu pr.
succes:*

| Vreau sa mi se stearga contu a răspuns:

Sigur nu esti gravida?confused

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu sunt insarcinata, nici nu se pune problema.happyhee hee

nu am stari de greata, si as manca orice, oricandhee hee tot timpul mi-e pofta de ceva...cand dulce, cand sarat