| MiuuuxD a întrebat:

In ultimele zile ma doare foarte tare burta, de fapt ma inteapa in dreapta jos, nu prea pot sa stau in picioare, ma doare spatele si cateodata capul( si nu mai am menstruatie de aproape 3 luni). Credeti ca as putea sa am apendicita? E cazul sa ma duc la doctor? Multumesc anticipat:*happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Maariiaa a răspuns:

Bună,
Da,este cazul să te duci debragă la doctor. Trebuie să te vadă cineva.
Poate fii apendicită, dar mai posibil de la relația sexuală sau o sarcină dacă spui că nici menstruație nu mai ai.
Noi nu putem știi, consultația un doctor te va lămuri.

Sper că răspunsul meu te-a ajutat și te-a lămurit!
Ai grijă de tine și de sănătatea ta!
Numai bine!

6 răspunsuri:
| vis a răspuns:

S-ar putea sa fie apendicita sau sa nu fi ramas insarcinata

| mgtow a răspuns:

E cazul sa mergi la medic.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Poate ca este si apendicita,dar poate sa fie si o infectie la ovar! Amandoua sunt periculoase! Sau,daca ti-ai inceput viata sexuala,poate sa fie o sarcina extrauterina, ceea ce este foarte grav, mai ales ca spui ca nu mai ai ciclu! Eu zic sa nu mai astepti si sa mergi la medic!

| danacara71_8544 a răspuns:

Scumpo este cazul sa mergi la doctor, s-ar putea sa ai probleme cu ovarul drept nu vreau sa te sperii dar cel mai bine ar fi sa faci un consult.

| necris77 a răspuns:

Du-te la doctor, nu cauta raspunsuri pe internet.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu ai apendicita, apendicita se agraveaza progresiv si in 3-4 zile de la aparitia simptomelor se complica cu peritonita.
Cred ca ai o problema ginecologica, poate chisturi ovariene sau o anexita. Trebuie neaparat sa te duci la doctor cat mai repede pentru o ecografie abdomino-pelvina (indiferent daca esti sau nu virgina) si consult ginecologic (daca nu esti virgina).