| Username61 a întrebat:

In ultimii 2 ani, poate mai mult chiar, aveam episoade cam la 2 luni și ținea câte 4-5 zile o durere in partea dreapta,care se muta când mai sus,când mai jos,când inghinal,nu avea un singur punct,se muta, dar numai pe dreapta. Acum, de vreo 4 luni nu am mai avut chestia asta și aseara a revenit dintr-o data când eram în picioare am simțit ceva in zona inghinala, văd că acum nu mai se simte în zona inghinala și mai mult sub coaste disconfortul. Am tot fost pe la chirurgi speriat mereu că am apendicita și nu era. Am avut colon iritabil cel mai probabil. Ideea e că nici nu mai știu ce să fac, nu știu cum s-ar diferenția o apendicita față de ce simt eu...m-aș duce la un alt chirurg, dar îmi e sa nu mă palpeze și de data asta chiar să am și să mi se întâmple ceva...voi ați pățit asta? Sau ați avut apendicita?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Este posibil sa ai sedimente urinare, care se pot evidentia usor prin laborator (urocultura).

| dullcat a răspuns:

Buna.Cred ca se repeta intrebarea, nu? Raspunsul corect este tot medicul, nu sfaturi oarbe de la userii de pe TPU.

| Username61 explică (pentru dullcat):

Voiam să aflu daca exista caz similar, automat că dacă simt că va fi cazul o sa ajung acolo

| dullcat a răspuns (pentru Username61):

Bine atunci.Iti sugerez sa postezi si pe reddit, e posibil sa ai mai mult noroc.

| vatadezahar24 a răspuns:

Bună! Din simptomele pe care le descrii nu prea cred ca este apendicită, mai mult ce ai spus tu, colon iritabil. Îți recomand să mergi la un medic gastroenterolog, și să vezi dacă este ce ai spus tu