anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In ultimul timp am cam stat degeaba pentru ca am parasit ultimul meu job (asta intamplandu-se acum cateva luni). Avand asa mult timp la dispozitie si nestiind ce sa fac cu el, m-a cuprins incet, incet, lenea. Mai ales ca m-am despartit si de iubita, am ramas fara activitate total!

Intrebarea mea e: ce pot face sa scap de lenea care a dat peste mine? Care e primul pas? Specific ca mi-e lene sa ma ridic si dimineata din pat, asa grav am ajuns.

Multumesc anticipat pentru raspunsurile serioase, nu e o gluma, sunt chiar ingrijorat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Remus13 a răspuns:

Lenea asta este de la tine. Tu iti doresti sa ai aceasta lene in sub constiientul tau. Incearca dimineata cand iti este foarte somn sa te gandesti la ceva ce o sa-ti fie de folos si te trezesti imediat si incearca niste exercitii de gimnastica 5-10 minute.

| ketanal a răspuns:

Iti dai un sut in popou si pui mana sa faci ceva, orice. Iti impui sa nu deschizi nici comp si nici TV, si iti gasesti de facut, de la curatenia in casa, piata, cautat un job...
E treaba de vointa, pentru ca lenea nu este o boala.

| slycooper2351234567890 a răspuns:

Gasesteci alta iubuta si alt job si fugi prin parc!