Ideal ar fi sa folosesti produse de igiena cu pH neutru si fara prea mult parfum.Tocmai ca toate chimicalele si parfumurile vor inrautati situatia.
Cred ca am mai raspuns altei intrebari adresate de tine si ti-am spus ca singurele deodorante care au un efect acceptabil in cazul hiperhidrozei, sunt cele pe baza de clorura de aluminiu.Le gasesti in farmacii.
Daca hiperhidroza este secundara, trateaza cauza principala pentru a diminua acest efect neplacut.
Daca hiperhidroza este primara, exista si forme de tratament permanente.
Una ar fi metoda chirurgicala, dar care nu are o rata de succes foarte mare pe termen lung.
O metoda cu o rata de succes foarte buna, dar costisitoare daca nu ai venituri decente (costul este in jur de 2.000-2.500lei) este injectarea de toxina botulinica de tip A.
Daca nu locuiesti in Romania sau ai posibilitatea sa ajungi intr-o tara in care se poate face, exista o forma de tratament inovatoare ce foloseste terapia cu microunde.
Numai bine!
Https://www.amway.ro/product/118110,gel-de-dus-g-h-refresh#product_details
Poate te ajuta. E scump, dar își merita banii. Eu am lucrat în construcții, eram plin de praf și transpirație la sfirsitul zilei, și nu eram mulțumit de nici un produs de curățare, dar cu asta ma spălam rapid și mult mai bine.
dark1angel întreabă: