anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In ultimul timp cand ma enervez putin ...nu ma pot controla imi vine sa dau cu pumnu in orice lucru care imi iese in cale sad ce pot face? sa scap de prostia asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| alexandra_5378 a răspuns:

Gandeste-te la un lucru bun sau la ce este cel mai bun pentru tine si sa te relacsezi

| theo288 a răspuns:

In primul rand trebuie sa te relaxezi nu are cum sa iti vina din senin
Metode relaxare : ori bei un ceai sau lapte fierbinte (seara) inainte sa te culci incearca sa nu te enervezi din orice si controleazate, daca nu du-te la doctor!

| Fashion a răspuns:

Buna!
Cand eram mai mica si eu mai pateam chestia asta, dar cu timpul am crescut si am invatat sa ma controlez! Deci stapaneste-te pe tine insuti esti singurul care poate acest lucru!
Pa, pa

| Altintop a răspuns:

Taie-ti mainile cu cutitul!

| UnTriunghiEchilateral a răspuns:

Si eu patesc acelasi lucru.Imi vine sa dau cu pumnul, oare cum scapam de prostia asta?

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Am aceeasi problema
cand simti ca te iriti catusi de putin iesi din camera, daca insa nu poti sa iesi incearca sa te relaxezi

| ScorpionScream a răspuns:

Du-te la biserica. happy

| AAD a răspuns:

Sexlaughing!:d
Esti stresat/a!

| VaD a răspuns:

Cumpara ti aspacardin.Si nu e o gluma!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
O consiliere psihologică.
Ai nervii nervoși rău!