| ----:anonim:--- a întrebat:

In ultimul timp m-am ingrasat cam mult, eu cred ca este din cauza menstruatiei deoarece nu imi vine regulat. Voi ce credeti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, adevarata cauza este o anume dereglare hormonala care va trebui tratata cu ajutorul unui medic endrocrinolog.Va trebui sa faci niste analize care ii vor arata nivelul de hormoni si inca cateva analize suplimentare, nedureroase asa ca ia-ti inima in dinti si trateaza problema cu seriozitate, este mai usor sa previi decat sa tratezi! Sanatate!

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Probabil atat cauza ingrasarii cat si a menstrelor neregulate este o dereglare hormonala. Ar trebui sa te vada un endocrinolog.

| EUSIATIT a răspuns:

Da poate fi o cauza acest lucru dar ff bine poti avea pb cu glanda tiroida si nu stii. nu intirzia mergi la medic /. nu poti sti sau lua sfaturi de la noi pe aceasta tema. Sincer nu neglija sanatatea. DAca in alte probleme putem da sfaturi pareri idei etc etc aici ma abtin si cred ca ff multi de pe site ok hai la medic negresit si multa sanatate nu te juca. pa

| cristina a răspuns:

Probabil. fa exercitii e cea mai buna cale

| ----:anonim:--- explică:

Am uitat sa precizez faptul ca am fost mai intai la un ginecolog care mi-a dat niste anticonceptionale, insa in aceeasi zi am mers si la endocrinolog care mi-a sugerat sa nu le iau pe acelea pana ce nu aflu rezultatele de la analize, am primit analizele si 2 din patru nu erau tocmai ok de aceea m-a pus sa le fac din nou acum astept data de 13 iulie pentru a-mi da rezultatele finale sper sa nu fie nimic grav.Pana acum doctorita mi-a spus ca ovarele mele nu functioneaza cum trebuie. Dar inca ramane de vazut.