| giivenchy a întrebat:

In ultimul timp nu pot sa dorm mai mult de 6 ore. si mereu ma trezesc la 6 dimineata... incerc sa mai stau in pat, ma mai fura somnul dar tot treaza sfarsesc. si atunci cand sa zicem, ma culc la 3 dimineata, ma trezesc la 8... chiar mai putin de 6 ore. what's wrong?!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| DaaaDita a răspuns:

Pai eu zic ca e din cauza ca te gandesti la prea multe si constientul inca lucreaza.incearca inainte sa adormi sa iti golesti mintea de toate problemeale.happy funda?

Răspuns utilizator avertizat
| AdrianPop23 a răspuns:

Eu am problema asta de aproximativ o saptamana. Ma asez in pat si am o agitatie ingrozitoare.cel putin 2 ore ma misc intr`una si nu imi gasesc locul. In timpul noptii ma mai trezesc de cateva ori, iar dimineata mai mult de ora 8-9 nu pot dormi. Am auzit ca poate fi din cauza lunii pline.

| MeridaOcean a răspuns:

Incearca sa-ti notezi intr-un carnetel tot ce faci in ziua aia, si eu aveam aceeasi problema, ma ridicam noaptea din pat, stateam toata noapta cu tv-ul aprins dar dupa ce am inceput sa notez toate preocuparile, grijile, intamplarile...etc, ma simteam mai usurata, cred ca asta e cauza.