| Geo0201 a întrebat:

In urma cu 10 zile am cazut si m-am ales cu o entorsa gr2. Pe scurt am primit recomandare sa port orteza 10 zile. Dupa cele 10 zile am scos orteza dar este mai vânat si umflat si am hotarat sa merg la un alt medic care m-a cam speriat. Întrebarea lui a fost daca am facut injectii de coagulare!? Eu am urmat un tratament cu Aspenter la recomandarea primul medic care m-a vazut dar nu cu injectii! Sunt obligatorii? Mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| asperger3 a răspuns:

Hei. Nu știu dacă sunt obligatorii injecțiile dar in general au rolul de a preveni tromboza. Am avut fractura la picior și am făcut 15 zile aproape, dar medicul a specificat ca nu am risc de tromboza dar a zis sa continui cu ele pentru ca asa mi se recomandase în București.