Ai facut o radiografie pulmonara?
Cel mai probabil ai probleme serioase la plamani, iar fumatul este total interzis!
Nu, nu am facut. Nu stiu nu cred ca este ceva prea serios deoarece nu fumez de foarte mult timp. Am inceput din august sa mai fumez cate o tigara la nu stiu cat timp, dar pe bune fumez cam de 5 luni. As face o radiografie, dar problema e ca sunt minora si nu cred ca pot fara un parinte sau ceva.
Trimiterea la radiografie ti-o da medicul de familie si poti merge fara un parinte.
In ce priveste fumatul, mai ales ca ai o problema grava la plamani, este total interzis, fiindca afecteaza grav si ireversibil plamanii.
Bine, multumesc. Deocamdata o sa iau niste medicamente si daca vad ca nu-mi trece deloc, o sa vad ce pot face
Ti se agraveaza pentru cateva zile insa dupa o saptamana de renuntat la fumat ai sa tr simti ca nou. Probabil tigara are si un efect,, analgezic" datorita nicotinei, sau o fi un efect placebo insa, nu e oky. Combinatie intre tigara, bronsita, pate ceva covid nu suna oky. Zic sa le mai lasi dale *** ca si asa sunt scumpe.
Sincer) chiar vreau sa ma las da ies zilnic afara cu fumatori si e destul de greu dar o sa incerc plus ca nici mie nu mi convine sa cheltui atatia bani
Nu e vorba de pofta ca nici nu fumez in mod excesiv. Azi am fumat doar doua tigari si in general nu fumez mult. Asta e ideea ca si daca as vrea sa ma las nu pot deoarece apare aceasta tuse
Ai acele simptome când iei pauză de la fumat deoarece așa se curăță plămânii de substanțele nocive din țigări.