Nu sunt sigura dacă e bine, dar poate fi și pe sistem nervos. Sau poate fi un început de depresieri, chiar nu știu. Dar mai mult cred ca e pe sistem nervos. Sper ca te.am ajutat
Buna.
Regret ca te afli intr-o situatie atat de tensionata.Pai ai putea incerca sa te gandesti la ceva pozitiv in momentele in care tinzi spre suparare sau depresie(stiu ca e greu,si eu uneori ma confrunt cu probleme de ordin mental,probabil la persoanele foarte sensibile se intampla asta). Legat de problemele pe care le intampini in familie,ai putea sta sa discuti cu rudele tale in legatura cu atitudinea pe care o au, incercand sa le explici ca ar trebui sa fie mai permisive(ar fi ideal sa le explici aceasta cand se afla intr o dispozitie buna). Legat de planul medical, anumite probleme cred ca apar din cauza supararii->sistem nervos afectat->migrene, dureri intense in diverse zone ale corpului etc.
Deci sfatul meu este sa incerci sa iei lucrurile mai usor, sa incerci sa porti o discutie civilizata cu rudele tale privind permisiunile pe care ti le acorda si sa inveti sa te relaxezi. Sper ca te am ajutat.
1. GANDESTE LA ACEIA CARE ITI ASIGURA NECESARUL ZILNIC; INCLUSIV ACCESUL LA INTERNET.
2. Atunci cand vei reusi sa fii independenta financiar poti sa iti faci nervi din cauza celorlalti, care consideri ca iti fac viata grea.
Succes!