Primul lucru de facut in astfel de cazuri e clar repaus si mers la medic. Accidentarile se intampla si tu ai avut una dintre cele mai periculoase: ruptura musculara, ea poate fi de la slaba la totala, tu ai experimentat una medie si trebuia tratata la medic, cea mai mare greseala a fost ca 1. nu ai mers la medic 2. ai continuat sa fortezi piciorul... In acest moment ruptura s-a vindecat in conditii proaste, trebuia sa actionezi cat mai repede, acum, dupa 4 ani, nu mai ai ce face, asa o sa traiesti... la un moment dat poate sa dispara, ai grija!
Îți mulțumesc frumos pentru răspuns. Una peste alta sper sa fie doar atât, ci nu ceva și mai grav.
Nu-s doctor deci ti-am zis opinia mea avand ceva experienta, zona aceea e clar slabita si muschiul posibil format gresit, acum tu stii ce si cum. tu iti poti da seama daca se va agrava in cazul unei noi fortari bruste sau daca isi va reveni incet. Oricum, inca ai posibilitatea de a merge la medic, desi foarte tarziu, s-ar putea ca zona aia sa fie problematica, nu stiu exact ce poate sa-ti faca, poate sa recomande chiar si operatie daca considera ca nu o sa-ti treaca si va fi decizia ta daca vrei sa risti sa traiesti toata viata cu ea sau sa-ti faca operatia si sa-ti treaca in 1-2 ani complet, esti tanar. nu poti trai asa toata viata, in caz de operatie eu zis s-o faci, cu o alimentatie buna si recomandarile medicului o sa fi ca nou foarte repede!