| Travisx a întrebat:

In urmă cu cateva luni mi-am spart foarte putin dintele din față, nu prea se observă, dar se simte.
Dacă mă duc la dentist mi-l pileste?
Si dacă mi-l pileste, mi-l pileste si pe celalalt?
Am dintii din fata foarte mari fata de restul, deci nu cred ca s-ar observa daca i-ar pili.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| alexandru0995 a răspuns:

Poti sa ii pilesti pe amandoi si nu se observa nimic, asa daca pilesti unul se observa, asa ii pilesti pe amandoi si devin si mai mici si frumosi, succes

| Omis a răspuns:

Cel mai probabil ti l-ar umple in locul in care e ciobit. Dar asta depinde de tine, daca vrei sa ti-i pileasca, ti-i pileste.

| untu a răspuns:

Da,poti sa mergi la dentist sa te consulta si sa vada dintii si o sa spuna parerea daca va fi nevoie de pilit dintii cu o freza!

| Violleta2022 a răspuns:

Un dinte spart nu se pileste, se astupa si se completeaza cu un strat ceramic, care polimerizeaza. Deci, nu-i nevoie sa-ti ajusteze dintele alaturat, doar sa-l refaca estetic, pe cel spart.