| mihai123o1 a întrebat:

În urma cu câteva zile am folosit niste bețișoare de ureche. Si de atunci simt o durere in urechea dreaptă si durerea raliază pana la cap. Ar putea fi ceva grav?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ai facut foarte rau ca ai folosit betisorul.Mai tare ai impins ceara in ureche.Cumpara Otocalm picaturi de la farmacie.

| VladGH a răspuns:

Prietene, sa nu mai bagi betisoarele alea. Ele provoaca o alergie interna si ai putea avea si o senzatie de mincarime. Uneori ajunge sa se unfle si urechea. Pentru inceput iti recomand da incalzesti intr-o tigaie o jumatate de ceapa, apoi o pui intr-un servetel si o tii la ureche atita tim cit este calda si emana aburii. Asta este un remediu pentru inceput. Dar daca se agraveaza trebuie sa pleci la medic si la sigur vei primi antibiotica. Nu baga nici un fel de picuratoare fara sfatul medicului. Eu am avut foarte des probleme cu urechile din pricina betisoarelor. Ceapa m-a ajutat.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Antibioticele alea sunt extrem de periculoase. iti pot provoca o infectie, iti imping ceara mai adanc in ureche sau chiar iti pot leza timpanul. Noi nu putem sti ce s-a intamplat in urechea ta

| Valentina_Clara_1998 a răspuns:

Hei.Eu te sfătuiesc sa mergi repede la un doctor de U.R.L