Mama,doar ca ei nu ii pasa de estrogeni ci de cum sa se facă bine.
Cred ca o data ce ai descoperit o problema la ficat ar trebui sa faci o investigație mai amănunțită, plus vieremie sa nu cumva sa fi luat o boala cu transmitere cum e hepatita c spre exemplu.
Cred ca ar trebui sa ne preocupam sa fim bine și sănătoși, si dupa de cum sa ne formam mușchii la sala ca să aratam intr-un fel.
Viremia se face doar după ce ai un test pozitiv de hepatita.
Mamei mele ia ieșit o analiza mai proasta la ficat, ficatul gras cum s-ar zice și probleme la fiara.Iar atunci a trimis-o direct la vieremie.
Bună! Ce probleme au descoperit? Silimarina e OK însă nu rezolvă toate problemele ficatului, apoi ai grijă că eforturile mari făcute de-a lungul zilei / timpului distrug ficatul. Sper că nu iei prostii de făcut mușchi și mănânci în paralel niște carne de porc fiindcă mă distrugi! Dă-ne te rog mai multe detalii despre acea problemă! Numai bine!
Aspartataminotransferaza si alaninaminotransferaza marite
una din ele, nu mai stiu exact care, in jur de 160 U/L - normal era
Astea sunt enzime hepatice și ele ajută la diferite procese ale ficatului în corelație cu alte organe. Reduce grăsimile, bea ceaiuri hepatice, regim alimentar! Poți încerca și postul intermitent - detalii găsești pe YouTube la Doctor Cip un medic craiovean ce a terminat cu nota 10 medicina! Are și niște cărți scoase pe care le recomand cu căldură! Numai bine!
Tu oricum ai nivel foarte mare de estrogen. Asa ca, daca mai creste cu putin, e tot aia. Tie iti trebuia mai mult testosteron inca din nastere.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: