| ramonatm17 a întrebat:

In urma cu doua seri am avut o cearta foarte aprinsa cu o persoana si s-a lasat cu plans, am reusit cu greu sa adorm, iar de ieri dimineata ma simt foarte rau. Nu pot manca nimic, tot ceea ce mananc vomit, pana si apa pe care o beau o vomit, am in permanenta o stare de greata si de apasare in piept, uneori am frisoane alte ori ma sufoc de caldura si ma doare capul doar in partea dreapta la tampla. Nu stiu ce sa fac, avand in vedere ca momentan sunt intr-o tara straina si imi este cam greu sa ma adresez unui medic, as vrea o parerea din partea unei persoane pricepute sa pot intelege ce se intampla cu mine. Mentionez ca nu am mai patit niciodata asa ceva. Va multumesc si sper sa ma ajutati macar sa ma linistesc cat de cat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

Mi s-a întâmplat și mie așa ceva cam de vreo trei ori, dar la mine a fost din cauză că am mâncat ceva neprielnic organismului, cred...
Sfatul meu este să rogi pe cineva să meargă la farmacie, să îți dea vreun medicament ceva, fiindcă fără medicamente îți va trece cam greu.
Nu e întocmai bine că vomiți tot ceea ce mănânci, îți dai seama că organismul tău e slăbit. Încearcă să bei ceai de mentă, neîndulcit și să mănânci banane și covrigei uscați.
Sper să te faci bine. Îți doresc multă sănătate!

Sărbători Fericite alături de cei dragi și toate cele bune!

| Dinu77744 a răspuns:

Posibil sa te deocheat

| neutrino a răspuns:

Cateva zile mananca paine prajita cu ceai sau lapte. Te vei linisti in curand. Multa sanatate si Craciun fericit!

| Lola05 a răspuns:

E posibil, foarte posibil chiar, să fie pe fond nervos și din cauza stresului prin care treci și a oboselii... Am pățit și eu așa, când m-am despărțit de primul meu prieten. Nu puteam mânca, tremuram încontinuu, dacă băgam ceva în gură îmi venea să vomit (am slăbit 4 kg în 3-4 zile)
Cel mai important acum este să încerci să te liniștești, să te calmezi. Stai liniștită că te vei împăca cu acea persoană, mai ales că acum e Crăciunul și poate fi un motiv foarte bun să-ți ceri iertare dacă ai greșit și să vă spuneți cuvinte frumoase în loc de ce a fost acum 2 seri...
Ia un calmant, încearcă să adormi și gândește-te că totul va fi bine.
Totuși... dacă nu te liniștești deloc și starea de rău continuă sau se înrăutățește, nu știu cum e la tine, nu știu nici în ce țară ești, dar probabil și la voi există urgențe medicale... Părinții sunt cu tine? Dacă da, poate te pot ajuta ei.
Nu mai sta supărată sad Îți trimit o îmbrățișare din România, cadou de Crăciun! >big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un medic e cel mai in masura sa indrume. Scrie pe hartie in romana situatia ta apoi tradu in limba tarii unde stai momentan. Toate cele bune si fii puternica, dumnezeu ne iubeste pe toti.

| Liviu a răspuns:

Totul e de la psihic, cazatura psihica o numesc eulaughing Pateam asta cand ma indragosteam,(fara faza cu plansu straight face ) Oricum, de mancat? NImic.Nu puteam, nu aveam pofta de mancare deloc, doar tutun 'la greu' laughing Rezolvare? in timp, nimic nu se face in o secunda.Incearca sa te autoconvingi singura, sa iti induci o stare de bine, poate merge la tine, la mine ioc.

| ramonatm17 explică:

Liviu. crede ma ca mi e pofta de toate bunatatile Craciunului ca oricarui om normal, dar dupa prima gura vomit tot...cred ca asta nu tine se ce si de cat as vrea sa mananc laughing mi as dori sa dorm in frigider, dar starea asta nu ma lasa

| andreeaxxl a răspuns:

E din cauza stresului, si probabil te gandesti mereu la cearta cu persoana respectiva.