| aragon18 a întrebat:

In urma cu o aproximativ o saptamana m-am zgariat foarte rau la mana dreapta si au inceput sa apara semne :-s cum as putea sa scap cat mai repede de ele?!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Folosește tinctură de propolis, este un excelent cicatrizant.
Pa, pa.

5 răspunsuri:
| Sოﺁℓε a răspuns:

Pai poti sa le lasi sa dispara daca le zgari iti va curge sange si chiar sa ti se infecteze si eu m-am zgariat la mana dreapta de vreo luna si inca mai am semne dar se vad numa de aproape nu ai ce sa le faci decat sa astepti

| FucktheSystem a răspuns:

Sa astepti.
eu mi-am taiat degetul pana la os in cantul de la snowboard (e ca un cutit ) straight face si am astepta cam 3 saptamani si miau disparut toate semnele.

cu rabdarea treci si marea. eventual sa ti mana mai mult in apa ca se mai imoaie iele si se exfoliazawinking

| drpopa a răspuns:

Poti folosii unguent Contractubex

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tai mana.este singura solutie :d

sau dai cu ceva sa nu se mai vada. porti bluze cu maneca lunga.

| zorialbi a răspuns:

Poti sa folosesti unul din urmatoarele unguente: Cicatrizin de la TIS, Bepanthen, Panthoderm sau Epitelin. Numai bine!