| Andreea27ani a întrebat:

In urma cu o luna am avut dureri in partea stanga a pieptului timp de cateva min. Problema e ca acum 2 zile s-a intamplat pentru a-3-a oara insa durerile au persistat cateva ore cu dificultati de respiratie(ma durea ingrozitor cand inspiram). Din ce stiu nu am probleme decat cu tensiunea(foarte mica). Mentionez ca fumez si beau cafea. Ar trebui sa ma ingrijorez? Multumesc anticipat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| MariusDB a răspuns:

Si eu am trecut prin asa ceva, uneori cand trageam aer in piept ma intepa si mai tare, eu nu fumez, insa beau cafea. De vina ar putea fi alimentatia incorecta. Daca neglijezi mancarea fii sigur ca din cauza asta se intampla sa te intepe in piept, poate fi anemia. PS: nu ezita sa mergi la un medic.