Probabil de la frig, te-a tras curentul, sau ai mâncat ceva dulce care ti-a ajuns la nerv. Incearcă să te speli cu pastă de dinți Sensodyne dar dacă nu se potolește durerea de nerv in 3-4 zile, trebuie mers la dentist. Mai poți lua Nurofen Forte mai ales seara sa poți dormi. Dacă mergi la un cabinet stomatologic profesionist, probabil plătesti 200-300 de lei să iti omoare nervul și să o plombeze din nou. Este posibil și să aibă o infectie la radăcină dacă s-a umflat. Numai la un cabinet stomatologic profesionist unde se lucrează cu anestezie, va ști ce e de făcut. Eu cand am fost tânăr, am avut probleme cu o măsea cariata, și era un dentist care a zis că face extracția nervului gratuit, dacă merg să imi facă el lucrarea. Și mi-a omorât nervul pe viu, niciodată nu am simțit agonie și durere mai mare, parcă imi scobea cu acul in suflet. In schimb cand am mers la un cabinet care a făcut anestezie, nici înțepătura nu o simți. Nu mai e nici o durere, n-ai de ce să iti fie frică. Decat să stai cu durerea mai bine dai un ban să poți trăi ca un om normal.
Ai facut o infectie la maseaua respectiva. Trebuie sa mergi la dentist, o sa-ti scoata plomba si iti face tratament de canal. Nu exista alte "alternative".
pomirlianu întreabă:
pomirlianu întreabă: