| cori_6572 a întrebat:

In urma unor injectii, fiindu-mi afectat muschiul, am ramas cu doua gropite(destul de mari, vizibile,,,)in fese. A trecut un an si nu s-a produs nicio ameliorare.Ati patit asa ceva? Stiti vreo cale de rezolvare (in afara de chirurgia estetica)? Multumesc anticipat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| relaxo a răspuns:

Buna mama mea a patit la fel la picior din cauza unor injecti de raceala si acum are 40 de ani si nu ia trecut (avea 7 ani cand le-a luat ) poti incerca la doctor sau sa speram ca trec mult noroc.

3 răspunsuri:
| rosto a răspuns:

Am si eu una in piciorul stang, aproape de bazin, de acum aproximativ 20 de ani dobandita in urma unui vaccin...straight face nu mi-a trecut din pacate. am incercat sa masez acolo muschiul, nu am ce sa ii fac...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are si mama in fesa o gropita tot de la o injectie si are 41 ani. o are in acceasi stare de cand o stiu. nu stiu. intereseaza-te pe la medici dar nu vad vreo solutie. cu medicina de azi se poate sa existe una, habar n-am. big grin

| cori_6572 explică:

Mc frumos pentru raspunsuri.Credeam ca exista o crema sau vreun masaj special pentru asta insa se pare ca nu,, Singura solutie ramane chirurgia estetica la care nu as vrea sa apelez deocamdata.Inca o data multumesc pentru raspunsuri